Pihatyöt sekä mökkitalkkarin työt meiltä Mikkelin seudulla!

Monipalvelu Lindström Oy on käsin toimiva yritys, joka tarjoaa monipuolisia mökkitalkkarin palveluja Mikkelin seudulla. Voit kutsua meidät paitsi mökillesi myös kotiisi: kun olet itse lomalla tai vaikkapa mökillä, käymme hoitamassa kotipihasi nurmikon ja tekemässä muutkin huoltotyöt. Tämän lisäksi toimintaamme kuuluvat pienkonehuollot, kiinteistönhoito, terassien rakennus sekä paljon muuta – ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme palvella juuri sinua!

Mökkitalkkari tekee mökkeilystä mukavaa

Onko kesämökkisi tehty työtä vai rentoutumista varten? Kun jätät ruohonleikkuut, pihatyöt ja muut huoltohommat mökkitalkkarille, voit itse keskittyä nauttimaan lomasta!

Meiltä löytyy pitkä kokemus kokemus mökkitalkkarin töistä. Yrityksemme on perustettu 2011, minkä jälkeen mökkitalkkari on palvellut sekä kesämökkiläisiä että kotitalouksia ja taloyhtiöitä Mikkelin alueella sekä lähikunnissa.

Mökkitalkkarin kanssa on helppo asioida: tarkistuskäynnit, mökkitien auraus sekä muut työt hoituvat luotettavasti ympäri vuoden, ja pihatyöt ja kiinteistönhoito sujuvat sekä omilla koneilla että asiakkaan välineillä.

 

Ota reippaasti yhteyttä niin jutellaan lisää!

Yhteystiedot »